M  +32 (0)4 79352810  |  E info@royalty-wellness.be  |  Service & Garantie  |  Algemene voorwaarden

Buitenspa’s

uw eigen buiten bubbelbad

Klik hier

Infrarood

thuis ontspannen en opladen

Klik hier

Webshop

accessoires en onderhoudsproducten

Klik hier

Gemaakt in Amerika!

Duurzaam!

25 jaar garantie op het frame

Tidalfit Zwemspa

Een Tidalfit zwemspa is er niet zo maar één. Tidalfit is de wereldleider op het vlak van zwemspa's!
Deze zwemspa's worden gefabriceerd door Artesian Spas in Las Vegas Amerika, zo weet u zeker dat u vele jaren zwemplezier zult hebben. Omdat Artesian alleen maar de beste onderdelen en materialen gebruikt,  krijgt u een hoge kwaliteit en een zeer zuinige / duurzame zwemspa.

 

Genieten van massage, zwemmen tegen een sterke stroming of krachttraining? Bij een Tidalfit zwemspa worden standaard fitness materialen geleverd zodat u kunt roeien, zwemmen aan een elastische gordel en weerstands koorden voor het opbouwen van uw spieren.

 

Upgrade uw zwemspa met krachtige swimjets en zwem tegen een harde stroming, niet veel power meer? De swimjets kunt u geheel naar uw eigen conditie instellen. Na het harde trainen kunt u heerlijk relaxen tijdens een massage van de tientalle jets die uw rug masseren. Met het Direct Flow Systeem kunt u ook deze massage geheel naar uw eigen wensen instellen.

 

Een heel belangrijk punt is het energie verbruik, Artesian Spas vinden het heel belangrijk dat hun spa's, zwemspa's weinig energie verbruiken. Daardoor zijn de zwemspa's standaard uitgevoerd met Full Foam en een Energie zuinige circulatiepomp. Vaak wordt er op deze punten bespaard bij aanbieders met goedkope zwemspa's. Een circulatie pomp zorgt ervoor dat het water constant gecirculeerd wordt zodat bacteriën verwijderd worden en het water zuiver blijft. Deze pomp is zo stil dat u niet hoort als hij in werking is.

 

 Met de Semi in Ground uitvoering is uw zwemspa voorzien om in te bouwen. Geen hoge bouwkosten meer, enkel een laag beton op de bodem en de zwemspa kan geplaats worden. Bij een zwemspa die niet Semi in Ground uitgevoerd is, is het nodig om een een een gehele ruimte te voorzien met afwatering, geheel gemetselde muren,... . Maar Semi in Ground wilt zeggen dat het onderste gedeelte van de zwemspa geheel dicht is en dat de pompen en alle aparatuur boven in de zwemspa geplaatst zijn i.p.v op de bodem.

 

 

OD 35 Special

  354 x 230 x 100 cm  
  € 15.155,-  
Bekijk product

OD 42 Special

  420 x 225 x 129 cm  
   € 15.975,-  
Bekijk product

OD 58 Special

  580 x 225 x 129 cm  
  € 23.675,-  
Bekijk product

SummerStream XXL

  800 x 225 x 154 cm  
  € 43.500,-  
Bekijk product

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en wij nemen
zo snel mogelijk contact met u op.

    

Service & Garantie    |     Algemene voorwaarden