M  +32 (0)4 79352810  |  E info@royalty-wellness.be  |  Service & Garantie  |  Algemene voorwaarden

Buitenspa’s

uw eigen buiten bubbelbad

Klik hier

Infrarood

thuis ontspannen en opladen

Klik hier

Webshop

accessoires en onderhoudsproducten

Klik hier

Royalty Wellness

Terug naar Myline

Europese fabricant,

Betaalbare kwaliteit,

Uitstekend geïsoleerd.

Myline Spa's

Waarom zijn deze spa's zo betrouwbaar?

 

De bodem is een zeer belangrijk onderdeel van een spa. De bodemplaat is het fundament waarop de spa gebouwd wordt. De bodem is gemaakt van een versterkt ABS polymeer. Doordat de bodem geheel afsluit vormt het een barrière tegen vocht en water. ABS is een stuk duurzamer als hout, en het rot niet. De bodem is volledig bedekt met RTB isolatie om te voorkomen dat waardevolle restwarmte wordt afgevoerd naar de ondergrond.

 

De unieke polymeer perimeterframe past op de bodemplaat en ondersteunt de geïsoleerde omkistingsplanelen. Zo voegt het nog meer sterkte en stabiliteit toe aan de algemene structuur van de spa.


Nog een belangrijk punt is de ondersteuning van de spa. Myline heeft hiervoor speciale pijlers die de kuip ondersteunen en ze verdelen gelijkmatig de badbelasting.

 

Niets is zo lastig als een ingewikkeld bedieningspaneel. De nieuwe Myline bedieningspanelen maken het bedienen van alle functies van uw Myline Spa eenvoudig. Het grote scherm toont u de temperatuur van het water en de simpele vingertop touchpads maken een eenvoudige afstelling van alle functies van de spa mogelijk waaronder: temperatuur, jets, verlichting enz. .

De Myline Spa's worden uitgerust met een elektronisch besturingssysteem van Balboa Instruments. Balboa is 's werelds grootste fabrikant van besturingssystemen voor de spa en bubbelbad sector. Elk model is uitgerust met Balboa's nieuwte generatie solid state panelen en controllers, om er voor te zorgen dat de Myline spa's super betrouwbaar zijn en eenvoudig te bedienen.
                                    


Isolatie is het belangrijkste om de kosten van het verbruik tot een minimum te beperken. Daarom zijn de Myline Spa's uitgerust met een Reflecterende Thermische Barrière (RTB), deze isolatie reflecteerd de warmte terug naar de leidingen. Het zorgt ook voor een minimale invloed van de koudere buitenlucht. Dit systeem is ook in de spa cover verwerkt om de stijgende warmte terug in het water te weerspiegelen.


Dit geïntegreerde systeem zorgt ervoor dat een Myline spa zijn warmte goed vast houdt, en daardoor ook een stuk zuiniger is. Veel spa fabrikanten bezuinigen op de isolatie, waardoor de jacuzzi zijn warmte zeer snel verliest. Hierdoor moet de spa op de koude dagen blijven verwarmen, waardoor het verbruik extreem verhoogd.

Onder de bovenlaag van de kuip zijn 3 lagen van speciaal ontwikkelde high-tech polymeer coatings aangebracht ter versteviging en isolatie. Dit systeem is zo geavanceerd dat het met robots moet worden aangebracht. Dit zorgt er voor dat de kuip super sterk, eco neutraal en volkomen veilig is.

 

Doordat geluidsisolatie een onderdeel van de kuip is, zijn de MyLine spa's super stil tijdens een gebruikssessie. Door de nieuwste technieken wordt de gehele kuip geïsoleerd zodat de energiekosten verminderen en er geld bespaart blijft!

 

 

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en wij nemen
zo snel mogelijk contact met u op.

    

Service & Garantie    |     Algemene voorwaarden