M  +32 (0)4 79352810  |  E info@royalty-wellness.be  |  Service & Garantie  |  Algemene voorwaarden

Buitenspa’s

uw eigen buiten bubbelbad

Klik hier

Infrarood

thuis ontspannen en opladen

Klik hier

Webshop

accessoires en onderhoudsproducten

Klik hier

Vestigingen

Showroom Herentals

Geelseweg 8C, 2200 Herentals

T +32 (0)14 84 60 89
M +32 (0)4 79352810

Ook elke zondag open!

Showroom Maaseik

Slachthuisstraat 35A, 3680 Maaseik

Ook elke zondag open!

M

+32 (0)4 79352810

Showroom Poppel

Voortjesweg 27, 2382 Poppel

M +32 (0)4 79352810

Onderhoudsproducten en

accessoires shop.

Volg ons op facebook!

Jacuzzi


Royalty Wellness heeft voor u een ruime keuze als het gaat om de aanschaf van een Jacuzzi. Als merk is Jacuzzi heel bekend maar termen als buitenspa, whirlpool of bubbelbad worden ook veel gebruikt. Verschillende benamingen maar altijd hetzelfde doel: namelijk het pure genieten van Wellness. En juist op dit onderdeel is Royalty Wellness van vele markten thuis. Met maar liefst twee eigen showrooms wordt zowel België als Nederland bediend.

 

Jacuzzi kopen

Een Jacuzzi kopen is zeker geen makkelijke klus. Er is tegenwoordig een zeer groot aanbod buitenspa's. Bij Royalty Wellness kunt u vrijblijvend terecht voor een goede uitleg over de verschillen en alle mogelijkheden. Zo bent u op de hoogte van de laatste technologiën. In één van onze ruime showrooms kunt u onze verschillende modellen ontdekken.

 

Goedkope Jacuzzi

Een Jacuzzi of ook wel bubbelbad genoemd wordt door Royalty Wellness geleverd in vele uitvoeringen en voor elke prijs. Soms kan Royalty Wellness u een bubbelbad of jacuzzi tegen outletprijzen aanbieden, dit kan zijn bij een uitverkoop van de showroom of door een bijzondere aanbieding vanuit de eigen mogelijkheden op het gebied van productie en leveringen.

 

Jacuzzi na aanschaf

Na aanschaf van een Jacuzzi bent u altijd verzekert van een goede service, onze eigen vakmensen komen graag bij u thuis voor een oplossing. Van het eerste gesprek tot en met de perfecte levering en na zorg kunt u terecht bij ons. Wij bieden u top kwaliteit Jacuzzi's in diverse prijsklassen. Samen met u gaan wij op zoek naar uw droomspa passend in uw budget en wensen.

 

 

 

 

Jacuzzi kopen Limburg

Jacuzzi kopen Brabant

Jacuzzi kopen Zeeland
Facebook Royalty Wellness

 

 

 

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en wij nemen
zo snel mogelijk contact met u op.

    

Service & Garantie    |     Algemene voorwaarden