M  +32 (0)4 79352810  |  E info@royalty-wellness.be  |  Service & Garantie  |  Algemene voorwaarden

Buitenspa’s

uw eigen buiten bubbelbad

Klik hier

Infrarood

thuis ontspannen en opladen

Klik hier

Webshop

accessoires en onderhoudsproducten

Klik hier

Royalty Wellness

Artesian Spas

Amerikaans product!

Afkomst Las Vegas, Amerika.

Zeer duurzaam!

Hoogstaande technieken.

 

Direct Flow System

 Standaard

Het Direct Flow System zorgt voor het ultieme massage genot. Het is een uniek systeem waar u per plaats de massage naar uw eigen wensen kan instellen. Het Direct Flow bedieningspaneel zit binnen handbereik en is zeer eenvoudig te bedienen. Zo kunt u kiezen voor 3 verschillende massage standen. Wenst u een nog krachtigere en luchtigere massage dan voegt u met één druk op de knop wat extra lucht toe.

 

 Waterval kussen

 Standaard

Luister zacht naar het geluid van sijpelend water, terwijl het warme water langs uw nek naar beneden stroomt. Met een waterval kussen krijgt een uniek rustgevend gevoel. De waterval is geheel instelbaar naar uw eigenwensen. Ook is de waterval  standaard verlicht, dit zorgt voor nog meer lichteffecten tijdens uw relax sessie. De kussens worden gemaakt van volledig gekleurde schuimvulling met gesloten cellen waardoor barsten, verkleuringen en waterabsorptie worden tegengegaan.

 

 DynaBrite

 Standaard

Elke Platinum Elite spa is uitgebreid met DynaBrite Leds. Het DynaBrite verlichtingssysteem bestaat uit een groot hoofdlicht, verlichting in de kussens en  in de waterval en 7 onderwaterlampen. Met één druk op de knop brengt u de verlichting tot leven. De kleuren therapie bevat verschillende kleuren en programma's. Door de vele led lampen en verschillende programma's krijgt u de unieke licht ervaring!

 

Helix Jets

 Standaard

Artesianspas hebben met hun Helix Jets gezorgd voor een doorbraak in de massagetherapie. De Helix Jets zijn zo ontworpen dat u een veel intensere massagetechniek voelt. Het ontwerp van de jets zorgt ervoor dat het water al draaiend uit de jet komt en een veel krachtigere massage geeft. Door het gebruik van verschillende jets krijgt u op iedere plaats keer op keer een goede goede ontspannen massage, die enkel een Artesian Spa u kan bieden!

 

Switchless Motors

 Standaard

De revolutionaire pompen zonder schakelingen verwerken een groot watervolume, ze zijn erg duurzaam en hebben geen onderhoud nodig. Dankzij het ontwerp is er geen mechanische schakeling nodig om de pomp van startstand naar de actieve stand te brengen, waardoor de efficiëntie en levensduur van de pomp aanzienlijk wordt verbeterd. Hierdoor maakt de pomp ook minder geluid! Dit geeft als resultaat dat Artesian Spas op dit moment het meest kostenbesparende en energiezuinige buitenspa op de markt is.

 

 WhisperPure circulationpomp

 Standaard

Met de verbazingwekkende uiterst efficiënte circulatiepomp met een capaciteit van 0,25 pk 1A, pompt u al het water tot wel 100 keer per dag geluidloos door de filters, de ozonator en het verwarmingselement. Dit systeem zorgt 24 uur per dag voor het schoonste water. Bovendien verbruikt deze pomp tot wel 30 keer minder energie dan een 2speed pomp!

 Rock Spa omkisting

 Optioneel

Smaken verschillen en daarom is de omkisting van een Artesian Spa geheel naar uw eigen smaak aan te passen. Met de optie: Rock Spa omkisting kunt u de spa helemaal integreren in uw tuin. Het stenen uiterlijk is er in 2 uitvoeringen: Java Rock en Sandstone. Deze omkisting is prachting en zeer duurzaam. Het is makkelijk schoon te maken met water en zeep. 

 

Bel mij terug

Vul uw gegevens in en wij nemen
zo snel mogelijk contact met u op.

    

Service & Garantie    |     Algemene voorwaarden